Darmowa dostawa od 0,01 zł
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową
Etja, Olej z Miąższu Kokosa, 150ml

Etja, Olej z Miąższu Kokosa, 150ml

18,52 zł
brutto / szt.
14 dni na łatwy zwrot
Ten produkt nie jest dostępny w sklepie stacjonarnym
Bezpieczne zakupy
Kod producenta
5908310446028

Jest jednym z najzdrowszych i najlepiej przyswajalnych tłuszczy na świecie. Tłoczony na zimno jest otrzymywany z świeżo zebranych orzechów bez poprzedniego suszenia. Posiada bardzo wysoką zawartość nasyconych kwasów tłuszczowych w tym przede wszystkim kwas laurynowy(ok. 50-57%), kwas mirystynowy, kwas kaprylowy, kwas kaprynowy, kwas palmitynowy, kwas oleinowy, kwas stearynowy, kwas linolowy oraz kwas kapronowy. Oprócz kwasów nasyconych jest wzbogacony o witaminę E i C. Tłoczony na zimno, jest olejem naturalnym o pięknym łagodnym zapachu koksa. Szybko wchłania się w skórę działając łagodząco i chłodząco, dlatego rewelacyjnie sprawdza się po opalaniu przynosząc ukojenie. Skóra nabiera błyszczącego brązowego koloru, przyjemny tropikalny zapach oraz staje się gładka i miękka. Jego właściwości nawilżające i natłuszczające nadają się idealnie do skóry suchej, pękającej, wrażliwej i dojrzałej. Poniżej 25 °C przybiera wygląd białego ściętego tłuszczu zwanego również masłem koksowym. W postaci płynnej ma kolor lekko złotawy.

Olej z Miąższu Kokosa BIO oferowany przez firme ETJA jest wytwarzany z surowców ekologicznych i w 100% naturalny. Posiada certyfikat BCS DE-ӦKO.

SPOSÓB UŻYCIA

bezpośrednio na skórę całego ciała włącznie z paznokciami

idealna baza dla naturalnych olejków eterycznych

doskonale sprawdza się jako kosmetyk do pielęgnacji włosów suchych, szorstkich i łamliwych

Idelany do demakijażu

masaż w własnym zakresie

zabiegi w wyspecjalizowanym gabinecie masażu

ma szerokie zastosowanie w kosmetyce

może służyć jako dodatek do kremów, balsamów, oraz kremów po opalaniu

naturalny kosmetyk o właściwościach leczniczych jest doskonały dla osób dbających o swoje piękno w domowym gabinecie kosmetycznym.

PRZECHOWYWANIE

Zawsze po użyciu zakręcać pudełko i przechowywać w chłodnym miejscu .

POCHODZENIE

Indonezja

Olej nośnikowy BIO jest naturalnym produktem ekologicznym.  Wpływ sezonowych zmian pogodowych może wywołać niewielkie różnice w kolorze, zapachu i gęstości.

Potrzebujesz pomocy? Masz pytania?Zadaj pytanie a my odpowiemy niezwłocznie, najciekawsze pytania i odpowiedzi publikując dla innych.
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:
Analizujemy zanonimizowane informacje naszych użytkowników, aby np. lepiej dopasować zawartość strony do Twoich potrzeb. Strona ta korzysta również z plików cookie, aby analizować ruch na stronie. Możesz określić warunki przechowania lub dostępu plików cookie w Twojej przeglądarce. Więcej przeczytasz w naszych Zasadach przetwarzania danych W Zasadach przetwarzania danych zapoznasz się również z informacją dotyczącą administratora danych osobowych zbieranych przy korzystaniu z niniejszego portalu, zasadach ich przetwarzania oraz przysługujących w związku z tym prawach osoby, której dane dotyczą.
Zamknij
pixel